Ilustrační foto
Teplice

Teplice - O zlaté šperky v hodnotě přes 60 tisíc přišla žena z Teplic. Ta odjela na dovolenou a vzhledem k tomu, že měla v bytě psa, poprosila známého, aby jí psa venčil a krmil. Svěřila mu za tímto účelem své klíče od bytu. Výběr pečovatele ale nebyl moc úspěšný, o čemž se žena přesvědčila po návratu z dovolené.

Zjistila totiž, že ze šuplíku jí zmizely zlaté prsteny a řetízek v celkové hodnotě přes 60 tisíc korun. Ihned jí napadlo, kdo by za krádeží mohl stát.

"Muže kontaktovala a ten po počátečním zapírání sdělil, že opravdu zlaté šperky odcizil a dal je do zastavárny. Zde jich část majitelka našla, ale nějaké šperky chyběly. Celou věc oznámila na policii, kde bylo 32letému muži z Bíliny po zadokumentování celého skutku sděleno podezření z krádeže," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru