Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Znáte někoho, kdo by si zasloužil Cenu města Teplice? Za svoji práci, činnost, kterou šíří dobré jméno našeho města? Pokud ano, pak byste měli svého kandidáta navrhnout do letošní ankety. I se stručnou informací, proč a zač. Chodit s křížkem po boji a kritizovat výsledek, který jsme mohli ovlivnit, leč neučinili jsme tak, věci nepomůže. Čas na odeslání návrhů máte do 31. srpna.

Cena města Teplice je ocenění za dílo nebo činnosti, které přispěly k šíření dobrého jména našeho města. Uděluje ji teplické zastupitelstvo vždy za předcházející rok. A sice v oblastech: technické vědy, přírodní vědy, lékařské vědy a farmacie, společenské vědy, architektura a urbanismus, výtvarné umění a design, hudba, literární činnost, žurnalistika a publicistika, dramatické umění, výchova a vzdělávání, sport, mezinárodní spolupráce města, zásluhy o svobodu a demokracii, mimořádný přínos městu a in memoriam.

V září bude seznam všech navržených kandidátů zveřejněný. Veřejnost dostane možnost volit nového adepta na Cenu města Teplice 2024 prostřednictvím ankety na webu Statutárního města Teplice. Svůj písemný návrh můžete podat osobně na podatelně magistrátu, případně ho poslat poštou na adresu Magistrát města Teplice, odbor kultury a sportu, nám. Svobody 2/2, 415 95 Teplice. A zřejmě nejjednodušší cestou bude odeslat návrh e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či datovou schránkou: nmrb49w.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru