Yveta Tomková.
Teplice

"Žijeme v kraji, který byl desítky let energetickým centrem celé naší země. Bez nás by se Česko nikdy nerozvíjelo. Pomáhali jsme naší zemi růst a zaplatili jsme za to zničenou přírodou a brutálním zásahem do mezilidských vazeb. A odměna státu, když teď potřebujeme pomoc my? Žádná."

"Nezajímá ho, jak si tu žijeme, nezajímá ho, jaké máme každodenní problémy, kterým musíme čelit. Nezajímá ho nedostatek bezpečnosti, který nás trápí. A bez zlepšení bezpečnosti se opravdu u nás v kraji nepohneme. Jako starostka městského obvodu Ústí nad Labem – Neštěmice vím dobře, o čem mluvím. Musíme se postavit spekulantům, kteří kašlou na to, komu byty pronajímají a jak se jejich nájemníci chovají.

Musíme pro obce a města sehnat peníze, aby mohly od spekulantů byty vykoupit a rozhodovat, kdo v nich bude bydlet. Musíme zajistit vyšší platy pro policisty a strážníky, aby nám neutíkali do bohatších krajů. A musíme donutit stát k reformě sociálních dávek. Bez těchto kroků pořád budeme popelkou Česka.

To všechno můžeme z pozice vedení kraje ovlivnit. Jsme Lepší sever a jsme naděje. Pojďte do toho s námi, prosím. Už 20. a 21. září v krajských volbách."

Yveta Tomková

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru