Jan Schiller, hejtman Ústeckého kraje, kandidát č. 5 do Senátu za obvod Teplice.
Teplice

Vážení spoluobčané, chcete senátora, který bude opravdu zastupovat vaše zájmy? Pak tedy dejte svůj hlas Janu Schillerovi, který je kandidátem za ANO v Teplicích.

Senátní volby jsou za rohem a volební místnosti se otevřou už tento pátek 20. 9. ve 14 hodin. Chcete mít senátora v dosahu, aby nejen slyšel vaše požadavky, ale také je prosazoval? Aby senát opět plnil svou úlohu ochránce demokracie, kterou nyní vlastně neplní? 

Jak víte, tak pětikoalice ovládá Poslaneckou sněmovnu i Senát, a dokonce i prezidenta máme s jejich podporou. Požadujete, aby Senát upozorňoval a bránil špatným krokům asociální Fialovi vlády? 

Pokud souhlasíte, volte hnutí ANO. Naším kandidátem na senátora je Jan Schiller, velmi pracovitý a schopný člověk s velkými zkušenostmi a znalostí regionu. 

Pokud toto chcete, volte do Senátu Jana Schillera za hnutí ANO.

Zadavatel, zpracovatel: ANO 2011

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru