Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - Trnovanští policisté pátrají po totožnosti muže, který by mohl svou výpovědí přispět k objasnění krádeže vloupáním do sklepa v Doubravské ulici v Trnovanech, ke které došlo 2. října. Při krádeži zmizelo jízdní kolo, elektrokoloběžka a další věci v celkové hodnotě nejméně 33 tisíc korun.

"Pokud muže na fotografiích poznáváte, ozvěte se trnovanským policistům na lince 974 440 600 nebo přímo na linku 158. Také přivítáme informace o kole a koloběžce na fotografiích. Pokud víte o jejich výskytu, či Vám je nabízel někdo k prodeji, opět můžete využít uvedená telefonní čísla nebo se dostavte na kteroukoliv policejní služebnu. Za spolupráci děkujeme," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru