Na komunikaci musí proběhnout úpravy, aby se zde mohlo jezdit rychleji. Foto: ŘSD
Teplice

Most - V úterý 29. října budou zahájeny stavební práce mezi Bílinou a Mostem na silnici I/13, kde dojde k instalaci a montáži nového zádržného systému a svislého dopravní značení pro zvýšení rychlosti 90 a 110 km/h. Začátek úseku je na km 71,6 a konec km 81,8. Informuje o tom Ředitelství silnic a dálnic.

Na komunikaci dojde k demontáži a osazení nových ocelových jednostranných svodidel H2, jednostranných a oboustranných svodidel H3, a betonových svodidel oboustranných vi jednostranných v různých výškách. V úseku budou také použita nová svislá a vodorovná dopravní značení. Základní šířkové uspořádání, střední dělící pás a jízdní pruhy zůstanou v současné podobě.

Úprava komunikace na úseku dlouhém 10 km bude rozdělena do několika etap. Dopravní omezení bude lokální. Zejména při demontáži a osazení nových svodidel bude nutné omezit provoz.

Zhotovitelem je společnost HERKUL s cenovou nabídkou téměř 60 mil. Kč (bez DPH). Stavební práce potrvají přibližně 8 měsíců.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru