REKLAMA
Pozor! V Teplicích krade někdo kola z aut
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Teplice – Řidiči pozor! V Teplicích krade nějaký zloděj kola ze zaparkovaných aut. Policistům byly nahlášeny už dva případy.

O první krádeži informovali policisté v pondělí 26. června. Z auta zmizela všechna čtyři kola z lehkých slitin. „Při krádeži se ani pachatel neobtěžoval auto něčím podložit, takže došlo k poškození podvozku a dalších součástek. Majiteli způsobil škodu přes padesát tisíc korun,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

V noci z úterý na středu došlo ke stejné krádeži v ulici Bratislavská. V tomto případě vyčíslil majitel škodu na dvanáct tisíc korun. „Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a budou prověřovat i verzi, že má oba skutky na svědomí stejný pachatel,“ dodal mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru