REKLAMA
Dohlasováno! Obyvatelé Bíliny vybrali místa pro tři nová workoutová hřiště
Sportovci z Pražského Předměstí budou cvičit v horní části Jiráskovy ulice. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina - Obyvatelé Bíliny rozhodli, kde chtějí mít workoutová hřiště. Ta město začne budovat ještě v letošním roce.

Město lidem nabídlo předem několik vytipovaných míst, obyvatelé Bíliny pak hlasováním na facebookovém profilu města, webových stránkách nebo v informačním centru vybrali ty lokality, které se jim líbily nejvíce. Celkem se ankety zúčastnily necelé čtyři stovky hlasujících.

Nejvíce hlasů z míst na Pražském Předměstí dostal prostor v horní části Jiráskovy ulice pod autobusovou zastávkou. Pro něj hlasovalo 88 lidí. V sídlišti Za Chlumem workout vyroste místo bývalého antukového hřiště. Shodlo se na tom 73 lidí. Poslední venkovní posilovna se bude stavět na Teplickém Předměstí. Tam se sportovci rozhodli pro umístění v areálu dětského hřiště v Teplické ulici naproti bývalým kasárnám. Toto místo dostalo 12 hlasů.

0407mistoprohriste1

Na Teplickém Předměstí vyroste hřiště v areálu dětského hřiště naproti bývalým kasárnám (snímek nahoře). Na sídlišti Za Chlumem bude workout místo bývalého antukového hřiště (foto dole).    Zdroj: město Bílina

0407mistoprohriste2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru