REKLAMA
Teplická spisovatelka Veronika Černucká vydává osmou knihu, půjde o detektivní román
Veronika Černucká žije s manželem a synem v Oseku u Duchcova a v červenci očekává narození druhého dítěte.
Teplice

Teplice – V druhé polovině července vyjde nová knížka Veroniky Černucké Půlnoční vrah. Jde o detektivní román a je osmou vydanou knihou spisovatelky z Teplicka.

„Knížka vyjde 20. července a bude k dostání v knihkupectvích po celé ČR a na Slovensku a také na internetu,“ říká Veronika Černucká.

Ptáte se na příběh knihy? Tady je stručná anotace: V poklidném městečku řádí masový vrah s perverzními choutkami. Místní jsou zděšení o to víc, že vrahem musí být jeden z nich. Ale kdo? Výbušný starosta, bodrý psychiatr, sympatická zubařka, uťápnutá zahradnice, slavný šéfkuchař, nebo bývalá kurtizána? A kdo je další na řadě? Kdo dostane dopis, ve kterém mu vrah oznámí, že o půlnoci zemře? Případu se ujímá soukromá vyšetřovatelka Tara.

O spisovatelce

Veronika Černucká (1979) se narodila v Teplicích. Po maturitě na gymnáziu vystudovala učitelství a politologii na UJEP v Ústí nad Labem. Pracovala jako novinářka, učitelka a speciální pedagog. První kniha jí vyšla v roce 2011. Sbírku detektivních povídek „Noc, kdy jsem měla zemřít“ vydalo brněnské nakladatelství Moba.

0507detektivka

Foto na obálce knihy: Ladislav Pejchar z Dubí
Modelka: Mercedes Ingrišová

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru