REKLAMA
Realitní makléřka okradla klientku. Nechala si peníze za její garáž
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – O více než třicet tisíc korun připravila svoji klientku 52letá realitní makléřka. Nevyplatila jí peníze za prodanou garáž. Žena se do křížku se zákonem nedostala poprvé, dokonce za podobný skutek byla už odsouzena.

Kriminalisté na základě podaného trestního oznámení zjistili, že realitní makléřka měla s oznamovatelkou uzavřít zprostředkovatelskou smlouvu o výhradním poskytování realitních služeb při prodeji garáže. Po nějaké době se našel zájemce a realitní makléřce vyplatil 34 tisíc korun, které měla předat ženě, se kterou smlouvu uzavřela. „Ani přes opakované urgence ale žena peníze nedostala, proto se obrátila na policii,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Není to první skutek takového charakteru, kterého se makléřka dopustila. Za podobné jednání již byla odsouzena a další soud ji čeká. Tentokrát byla obviněna z trestného činu zpronevěry, hrozí jí až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru