REKLAMA
Večerní pátrací akce na Barboře: Kamarád si šel zaplavat a nevrátil se
Potapěči v akci. Ilustrační foto
Teplice

Oldřichov - V neděli večer se na policisty obrátil muž s oznámením, že se mu ztratil jeho 45letý kamarád, který si šel zaplavat a už půl hodiny se nevrací.

Duchcovští policisté ihned vyrazili k vodní nádrži Barbora v Oldřichově, zavolali si posily z okolních útvarů a o pomoc požádali i policejního potápěče a hasiče s čluny. S pátráním po muži pomáhal i dobrovolník z blízkého potápěčského centra.

"Po půl hodině byla pátrací akce ukončena, ukázalo se totiž, že pán, o kterého se jeho kamarád bál, přeplaval vodní nádrž do Košťan, kde čekal, než za ním přijede s člunem právě oznamovatel," uvedl ke šťastnému konci policejní mluvčí na Teplicku Daniel Vítek.

Vše vzniklo v důsledku nedorozumění mezi oznamovatelem a jeho kamarádem, muži se špatně dohodli, kde se potkají. Nakonec vše dobře dopadlo a hlavní je, že se nikomu se nic nestalo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru