REKLAMA
Půjč mi mobil, poslechnu si písničku. Pak cizí muž s drahým telefonem z vlaku utekl
Ilustrační foto
Teplice

Most, Bílina - O mobilní telefon v hodnotě 24 tisíc korun přišel mladík, který byl při svém cestování vlakem až moc důvěřivý.

Na nádraží v Mostě se dal do řeči s neznámým mužem. "Ten ho po cestě ve vlaku požádal, zda by mu nepůjčil mobil, aby si poslechl nějakou písničku. Důvěřivec mu mobil půjčil a dokonce s ním nechal muže odejít na toaletu," popisuje případ teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Mladík sice stál u dveří na záchod, když ale vlak zastavil ve stanici Kyselka, muž vyběhl z toalety a následně i z vlaku i s drahým mobilem. "I když se ho poškozený snažil pronásledovat, nebyl úspěšný. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli pátrají," dodal Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru