REKLAMA
V teplické nemocnici mají díky šikovným maminkám desítky originálních zavinovaček
Dětské oddělení již získalo více než 50 takovýchto zavinovaček. Zdroj: facebook/Krajská zdravotní
Teplice

Teplice – Díky dlouholeté spolupráci s paní Hanou Machovou získalo dětské oddělení teplické nemocnice od maminek už více než 50 kusů originálních zavinovaček. Na svém facebooku o tom informuje Krajská zdravotní, pod kterou teplická nemocnice spadá.

Paní Hana Machová a další maminky věnují vyhotovení zavinovaček nejen svůj volný čas, ale i nemalé finanční prostředky. Jejich zavinovačky se staly na dětském oddělení nepostradatelnou pomůckou při péči o novorozence, miminka se v nich cítí jako v bavlnce.

Vnitřní strana zavinovačky je tvořena měkkým fleesem a vnější strana barevným plátnem s dětskými motivy. Zavinovačka je opatřena také bavlněnými tkalouny, kterými lze regulovat pevnost zavinutí miminka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru