V Bílině se rekonstruuje koryto řeky. Kvůli opravám se budou uzavírat chodníky
Opravy koryta potrvají do 30. listopadu. Zdroj: facebook/město Bílina
Teplice

Bílina - Pracovníci Povodí Ohře rekonstruují část koryta řeky Bíliny. Kvůli opravám budou podle potřeby dočasně uzavřené některé přilehlé chodníky a komunikace v Bílině. Informuje o tom bílinská radnice.

Pracovníci opravují koryto řeky v úseku od hypermarketu Albert k Lidlu, konkrétně rekonstruují poškozené spárování zdiva z lomového kamene. “Betonové zdivo se při té příležitosti očistíme. Celkově je nutné zajistit stabilitu opěrných zdí a prodloužit tak jejich životnost,” uvedl mluvčí státního podniku Povodí Ohře Jan Svejkovský.

Celkem se opraví zhruba 570 metrů koryta řeky. Práce budou postupovat v osmi etapách, budou tedy rozdělené do kratších úseků. V jednotlivých místech budou podle potřeby dočasně zabrané přilehlé chodníky a komunikace. “Další omezení veřejnosti neočekáváme,” doplnil mluvčí. Opravy potrvají do 30. listopadu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru