Muž shodil svoji přítelkyni během hádky do řeky
Ilustrační foto. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina – Zcela nepochopitelně se zachoval muž, který se v Bílině pohádal se svojí přítelkyní. Mladou ženu během hádky shodil do řeky a odešel. Slečně se naštěstí nic nestalo.

Muž měl mladou ženu napadnout na mostě přes řeku u Lidlu. K události byli přivolání městští strážníci. Hlídka slečnu nalezla na mostě u hřiště s umělým povrchem, byla celá mokrá, v řece u Lidlu plavala její kabelka. Mladá žena potvrdila, že ji do vody strčil její přítel. Proč se dvojice pohádala, není známo, oba jsou ale narkomani.

Strážníci mladé ženy nabízeli pomoc, chtěli jí zavolat záchranku nebo ji odvézt na policii, kde by mohla podat na muže trestní oznámení, případně ji dopravit k příbuzným. Slečna ale veškerou pomoc odmítla a uvedla, že nechce nic oficiálně řešit a půjde sama ke své kamarádce.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru