Děti rozebíraly dlažbu na chodníku, opravit ji museli rodiče
Ilustrační foto
Teplice

Bílina – Značně se zřejmě nudila skupinka dětí v Bílině. Nenapadlo je totiž nic jiného, než že budou rozebírat zámkovou dlažbu v Teplické ulici. Zpět do původního stavu chodník následně museli dát jejich rodiče.

Na děti, které rozebíraly spojovací chodník mezi domy u č.p. 600 v ulici Teplická, narazila hlídka městské policie. Strážníci děti zkontrolovali a na místo byli přivoláni jejich rodiče. Ti byli poučeni, že pokud chodník do večerních hodin nedají do pořádku, bude opraven na jejich náklady a celá událost oznámena na Městský úřad v Bílině. Rodiče se zřejmě možných sankcí zalekli a chodník vlastními silami skutečně opravili. Strážníci si to druhý den ráno zkontrolovali.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru