Muž ukradl v obchodním centru bižuterii za 17 tisíc, prý aby měl na jídlo
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Teplice – Trnovanští policisté dopadli zloděje, který minulý týden kradl v teplickém obchodním centru. Pachatelem, který tady odcizil bižuterii za 17 tisíc, je 20krát trestaný recidivista.

Muž ve večerních hodinách využil liduprázdných chodeb obchodního centra a vytrhnul dvířka u prodejního stánku s bižuterií. Ze skříňky pak odcizil řetízky a prstýnky v hodnotě přes 17 tisíc korun.

„U výslechu se ke krádeži přiznal a vypověděl, že svou kořist rozprodal zájemcům na ulici za pár stokorun, které utratil za jídlo,“ uvedl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek. Policisté muži sdělili podezření z přečinu krádeže, za který mu s ohledem na pestrou trestní minulost hrozí až tříleté vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru