Nemocnice Teplice bude v sobotu odpoledne částečně bez elektrické energie, rodičky musí jinam
Nemocnice Teplice. Foto: KZ
Teplice

Teplice- V sobotu 2. září 2017 dojde v Nemocnici Teplice k plánované opravě rozvodné skříně v pavilonu F. V důsledku opravy bude od 13:00 do 16:00 hodin přerušena dodávka elektrické energie do tohoto pavilonu, bez možnosti využití náhradního zdroje energie.

Odstávkou budou dotčena tato oddělení:

- příjmové chirurgické ambulance
- oddělení chirurgie, gynekologicko-porodnické oddělení, ortopedie a urologie, včetně všech těchto oborových operačních sálů a chirurgie JIP
- anesteziologicko-resuscitační oddělení
- stanice patologických novorozenců

O trpělivost žádá provozovatel nemocnice Krajská zdravotní také pacienty, kteří budou v sobotu 2. září potřebovat zprávy z ambulancí chirurgických oborů, ty bude možno vydat až po obnově dodávky energie.

Odstávka bude řešena jak organizačními změnami uvnitř nemocnice, tak také krátkodobým uzavřením některých oddělení a směřováním dotčených pacientů mimo teplickou nemocnici.

„V souvislosti s touto opravou je nutno v sobotu 2. září od 00:00 do 16:00 hodin uzavřít porodní sál a odklánět rodičky mimo Teplice, od 10:00 do 16:00 přerušit příjem pacientů, u nichž je předpoklad provedení neodkladného operačního výkonu a od 08:00 do 16:00 hodin zastavit příjem pacientů vyžadující resuscitační péči na anesteziologicko-resuscitačním oddělení teplické nemocnice. Pacienti budou transportování do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem,“ uvedl ředitel zdravotní péče Nemocnice Teplice MUDr. Tomáš Hrubý s tím, že diagnosticko–léčebný proces nebude narušen. Provoz laboratorního a RTG komplementu bude zajištěn beze změn.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru