Z nádraží v Oldřichově zmizelo 70 metrů kabelů, v Srbicích někdo vykradl trafostanici
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Policisté pátrají po dvou zlodějích, kteří v těchto dnech řádili v Oldřichově a Srbicích. Jeden ukradl desítky metrů kabelů, druhý se vloupal do trafostanice.

Měděné kabely zmizely v Oldřichově z osvětlovacích věží na nádraží. „Zloděj ukradl přes 70 metrů kabelů, čímž způsobil nejméně pětitisícovou škodu,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek. V případě dopadení hrozí pachateli trestní stíhání pro přečin krádeže a až dvouleté vězení.

Škodu za několik desítek tisíc korun má na svědomí zloděj, který se vloupal do trafostanice v Srbicích. „Uvnitř ukradl rozvaděč nízkého napětí a způsobil škodu za 50 tisíc korun,“ upřesnil tiskový mluvčí Daniel Vítek. Také tomuto pachateli hrozí trestní stíhání a soud. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru