OD SOUSEDŮ: Vlak najel do stáda divokých prasat, mrtvá zvířata se válela v kolejišti i na vedlejší silnici
Uhynulá prasata na silnici. Foto:Měp Ústí nad Labem
Teplice

Ústí nad Labem – Část stáda divokých prasat porazil v Ústí nad Labem vlak. Devět zvířat na místě uhynulo. O případu, který se stal 19. září, teď informovali strážníci.

Městská policie vyjížděla do ulice Děčínská k čističce odpadních vod, kde podle hlášení několika řidičů mělo být poražené divoké prase. Na místě strážníci zjistili, že na silnici leží dokonce tři mrtvá prasata. Vzhledem ke stavu zvěře hlídka usoudila, že prasata nejspíše srazil projíždějící vlak. Z tohoto důvod strážníci provedli kontrolu železničního náspu, kdy kde našli dalších šest mrtvých prasat.

Strážníci na místo přivolali myslivce z místní honitby a drážní hasiče. Společnými silami pak všechna uhynulá zvířata ze silnice odstranili. Další přivolaná hlídka strážníků pak usměrňovala provoz v místě až do doby, kdy všechna mrtvá zvířata byla odvezena.

2009prasata1

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru