Teplicko/Děčínsko - Policisté usilovně pátrají po pohřešované ženě z Rumburku, která  byla naposledy spatřena v pátek 22. dubna v ranních hodinách na ambulanci nemocnice v Teplicích, kam byla převezena na ošetření. Z čekárny ambulance odešla neznámo kam. Od té doby o sobě nedala žádnou zprávu. O pohřešované ženě informuje krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

 

V době, kdy byla viděna naposledy, měla na sobě sukni nebo šaty ke kolenům a tmavší svetr. Při sobě měla větší kabelu světlejší barvy. Více informací k popisu oblečení nemáme k dispozici. Zvláštním znamením u ženy je, že má na levé ruce pouze čtyři prsty, chybí jí palec.

Pohřešovaná žena:

NOVÁKOVÁ JAROSLAVA

Datum narození 24.8.1965
Pátrání vyhlášeno 23.4.2016
Bydliště - okres DĚČÍN
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 166 až 168 cm
Zdánlivé stáří 45 až 46 let

Popis osoby
POSTAVA střední
BARVA VLASŮ černé BARVA VLASŮ melír
BARVA OČÍ modrá

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru