OBRAZEM: Prezident se setkal s obyvateli Bíliny, pochválil jim náměstí
Prezident diskutuje s lidmi na náměstí v Bílině. Zdroj: Ústecký kraj
Teplice

Bílina – Prezident Miloš Zeman při své třídenní návštěvě severních Čech zavítal v úterý do Bíliny. Tady poobědval s poslanci a senátory zvolenými za Ústecký kraj, pohovořil s vedením města a na Mírovém náměstí se sešel s občany.

Diskuse s občany začala po třetí hodině odpolední. „Musím vám, milí Bíliňané, sklonit poklonu. Takové pěkné náměstí jsem dlouho při svých cestách po republice neviděl,“ řekl Miloš Zeman. Kvitoval přitom také kladné hospodaření města. „Máte roční přebytek, což je dobře. Jsou peníze na další investice,“ pokračoval v proslovu k občanům Bíliny.

Občané Bíliny se zajímali o témata jako je migrace, ekonomická situace, sociální dávky nebo třeba i o milosti pro Kájinka a prezident nezapomněl vše proložit svými bonmoty.

Z Bíliny se Miloš Zeman vydal na Mostecko, kde se u příležitosti oslav Dne seniorů setkal v divadle se staršími obyvateli Mostu.

bb

bb

bb
 

bb

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru