Ústecký kraj - Statistika dopravní nehodovosti v Ústeckém kraji za včerejšek není zrovna příznivá. Policisté vyjížděli hned ke třem desítkám dopravních nehod. Hmotná škoda byla odhadnuta na necelé dva miliony korun. 

1110nehodovostIlustrační foto

V pondělí vyjížděli dopravní policisté v Ústeckém kraji k řešení 30 dopravních nehod a havárií. Nikdo nebyl naštěstí usmrcen, těžce ani lehce zraněn. Hmotná škoda byla odhadnuta na 1 922 000 korun. Nesprávné předjíždění přitom nebylo příčinou ani jedné havárie.

Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, a to celkem sedmkrát. "V pěti případech bylo příčinou nedání přednosti v jízdě a ve čtyřech případech nepřiměřená rychlost. Pod vlivem alkoholu byli dva účastníci dopravních nehod," uvedla mluvčí KŘ Policie Ústeckého kraje Šárka Poláčková.

Nejvíce dopravních nehod se stalo na Ústecku (7), Mostecku (6) a na Lounsku (6), další dopravní nehody vyšetřovali policisté na Litoměřicku (5), Děčínsku (3) a Teplicku (3). Na Chomutovsku, stejně tak jako na dálničních úsecích v kraji k žádné nehodě nedošlo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru