REKLAMA
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Dubí – V pátek 23. srpna dopoledne začaly tradiční Letní porcelánové trhy. Pořádá je akciová společnost Český porcelán, výrobce známého cibuláku a duchcovský závod Royal Dux. Trhy ve venkovních prostorách dubské porcelánky, která tímto způsobem vyprodává sklady, jsou velmi oblíbené. Uskutečňují se několikrát do roka a nabízejí výrobky zmíněných závodů za výhodné ceny.

Už v pátek dopoledne zamířily do dubské porcelánky desítky lidí. Po 9. hodině, kdy akce začala, už byl problém sehnat místo k zaparkování. Všechna tři parkoviště byla v průběhu půl hodiny obsazená. Kromě cibuláku nebo vyhledávaného porcelánu s pomněnkami bylo možné vybírat z řady dalších dekorů.

Tradičně šel na odbyt také bílý porcelán. Paní Zdena z Ústí nad Labem ho nakoupila dokonce několik menších palet. „Bílý porcelán sama dekoruji. Na Vánoce tak mám dárky pro kamarádky.“ Pokud jste páteční trhy v Dubí nestihli, můžete je navštívit ještě v sobotu 24. srpna od 9-14 hodin. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru