REKLAMA

Bílina - Hledáte tip na zábavu? Co si takhle zajít do kina? Přinášíme vám přehled filmů promítaných v květnu v Bílině.

Neděle 7. května / 15.00 hodin
ŠMOULOVÉ: ZAPOMENUTÁ VESNICE – 2D

  • USA / Animovaný / Rodinný / Český dabing /.
    V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie.
    Film bude uveden s českým dabingem.
    Vstupné: 100,-Kč / 88 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Středa 10. května / 18.30 hodin
MOLDAVSKÁ DRÁHA A FLÁJSKÝ PLAVEBNÍ KANÁL – 2D

  • ČR / Dokument / České znění /
    Horská železniční trať z Mostu přes Dubí a Moldavu do Freibergu byla vystavěna před více než 130 lety pro dopravu severočeského hnědého uhlí, ale už brzo si ji oblíbili turisté nejen z Teplicka a Mostecka. Trať známá také jako „Teplický Semmering“ patří k technickým a historickým unikátům našeho kraje. Podobně významný byl před staletími i flájský plavební kanál. Obě tyto stavby směřovaly z Čech ke „stříbrnému“ městu Freiberg. Dokumenty poodhalují poutavou formou zapomenuté příběhy těchto dvou staveb. Dokument bude uveden v Digitálním kině v Bílině kině den vernisáže výstavy ČESKOJIŘETINSKÉHO SPOLKU PRO OŽIVENÍ KRUŠNOHOŘÍ.
    Film bude uveden v českém znění.
    Vstupné: 80,-Kč / senioři 60,-Kč / 64 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Pátek 12. května / 17.30 hodin
ŠPUNTI NA VODĚ – 2D

  • ČR / Rodinná / Komedie / České znění /
    Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků.
    Hrají: Hynek Čermák, Anna Polívková, Tatiana Vilhelmová, Jiří Langmajer ...
    Vstupné: 120,-Kč / 83 minut / zvuk DD 5.1 / MP/

Pátek 12. května / 20.00 hodin
KRÁL ARTUŠ: LEGENDA O MEČI – 3D

  • Velká Británie / Austrálie / Akční / Dobrodružný / Drama / Fantasy / České titulky /
    Když je ještě v Artušově dětství zavražděn jeho otec, zmocní se koruny Artušův strýc Vortigern (Jude Law). Artuš, oloupený o následnické právo prvorozeného syna, vůbec netuší, kdo ve skutečnosti je, vyrůstá v tvrdém prostředí městských uliček. Když se mu ale podaří vytáhnout meč z kamene, obrátí se mu život vzhůru nohama a musí vzít na vědomí svůj skutečný původ.
    Hrají: Charlie Hunnam, Jude Law, Àstrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou ...
    Vstupné: 140,-Kč / 126 minut / zvuk DD 5.1 / P- 12 let /

Sobota 13. května / 17.30 hodin
STRÁŽCI GALAXIE VOL. 2 – 3D

  • USA /Akční / Komedie / Sci-Fi / Český dabing /.
    V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel.
    Hrají: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper ...
    Vstupné: 140,-Kč / 136 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Sobota 13. května / 20.00 hodin
ZAHRADNICTVÍ: RODINNÝ PŘÍTEL – 2D

  • ČR / Drama / České znění /
    Filmová trilogie ZAHRADNICTVÍ se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky. Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů.
    Hrají: Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Jiří Macháček, Martin Finger ...
    Vstupné: 120,-Kč / 97 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Neděle 14. května / 15.00 hodin
MOLDAVSKÁ DRÁHA A FLÁJSKÝ PLAVEBNÍ KANÁL – 2D

  • ČR / Dokument / České znění /
    Horská železniční trať z Mostu přes Dubí a Moldavu do Freibergu byla vystavěna před více než 130 lety pro dopravu severočeského hnědého uhlí, ale už brzo si ji oblíbili turisté nejen z Teplicka a Mostecka. Trať známá také jako „Teplický Semmering“ patří k technickým a historickým unikátům našeho kraje. Podobně významný byl před staletími i flájský plavební kanál. Obě tyto stavby směřovaly z Čech ke „stříbrnému“ městu Freiberg. Dokumenty poodhalují poutavou formou zapomenuté příběhy těchto dvou staveb.
    Film bude uveden v českém znění.
    Vstupné: 80,-Kč / senioři 60,-Kč / 64 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Pátek 19. května / 17.30 hodin
KRÁSKA A ZVÍŘE – 3D

  • USA / Rodinný / Fantasy / Muzikál / Romantický / Český dabing /
    V hrané adaptaci animované klasiky Kráska a zvíře společnosti Disney, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec, velkolepým způsobem ožívají příběh a postavy, které diváci znají a zbožňují. Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince.
    Hrají: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Emma Thompson...
    Vstupné: 130,-Kč / 97 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Pátek 19. května / 20.00 hodin
VETŘELEC: COVENANT – 2D

  • USA/ Sci-Fi / Thriller / Akční / Horor/ České titulky /
    Ridley Scott se vrací do vesmíru, který stvořil ve své kultovní sérii Vetřelec. Vetřelec: Covenant je novou kapitolou, ve které posádka vesmírné lodi Covenant směřuje na vzdálenou planetu na druhé straně galaxie, která se zdá být neobjeveným rájem. Ve skutečnosti ale skrývá nebezpečí, které si nikdo z členů posádky nedokázal představit.
    Hrají: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Noomi Rapace...
    Vstupné: 130,-Kč / 124 minut / zvuk DD 5.1 / P-15 let/

Sobota 20. května / 17.30 hodin
KRÁL ARTUŠ: LEGENDA O MEČI – 3D

  • Velká Británie / Austrálie / Akční / Dobrodružný / Drama / Fantasy / České titulky /
    Když je ještě v Artušově dětství zavražděn jeho otec, zmocní se koruny Artušův strýc Vortigern (Jude Law). Artuš, oloupený o následnické právo prvorozeného syna, vůbec netuší, kdo ve skutečnosti je, vyrůstá v tvrdém prostředí městských uliček. Když se mu ale podaří vytáhnout meč z kamene, obrátí se mu život vzhůru nohama a musí vzít na vědomí svůj skutečný původ.
    Hrají: Charlie Hunnam, Jude Law, Àstrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou ...
    Vstupné: 140,-Kč / 126 minut / zvuk DD 5.1 / P- 12 let /

Sobota 20. května / 20.00 hodin
THE CIRCLE – 2D

  • USA / Spojené arabské emiráty/ Drama / Sci-fi / Thriller / České titulky /
    Svět bez hladu. Svět bez válek. Svět bez nemocí. Neomezené možnosti. V úchvatné a největší high-tech společnosti The Circle neexistuje problém, který by nebylo možné vyřešit. Její technologie mají moc doslova změnit svět. Právě sem, do zaměstnání snů, nastupuje mladá a ambiciózní dívka Mae (Emma Watson). SDÍLET ZNAMENÁ STARAT SE. Šéf a zakladatel (Tom Hanks) společnosti je vizionář, který vybudoval v Circle ráj na Zemi a který touží po dokonalém světě. Jeho receptem na pokrok a na šťastné a spokojené lidstvo je svět bez tajemství, naprostá otevřenost a transparentnost všech lidí, sdílení . . . a sledování. CHOVÁŠ SE HŮŘ NEBO LÍP, KDYŽ TĚ NĚKDO SLEDUJE? Mae je obklopená vymoženostmi supermoderní společnosti. Ohromena ideály a vzájemností se na návrh samotného šéfa Circle zapojí do experimentu, který by štěstí a pokrok v Circle mohl rozšířit do celého světa. Současně s tím začne potkávat tajemného muže. Stane se její nový život pohádkovým snem nebo dostane příchuť hororové noční můry? Bude mít kruh, do něhož vstoupila, cestu ven? KDO MÁ TAJEMSTVÍ, LŽE.
    Hrají: Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Patton Oswalt ...
    Vstupné: 110,-Kč / 90 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Neděle 21. května / 15.00 hodin
PŘÍŠERKY POD HLADINOU – 2D

  • USA/ Animovaná komedie / Český dabing /
    Animovaná komedie Příšerky pod hladinou přinese podvodní zábavu na více, než jeden nádech. Zemi zaplavily nekonečné oceány, lidstvo se odstěhovalo o dům dál a veškerý život na dokonale modré planetě obstarávají roztodivní tvorové z hlubin. V jednom podmořském údolí žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Alice a nemotorný mořský ďas Evo. Tři kamarádi znamená taky třikrát více průšvihů, ten poslední je ale opravdu kolosální. Jejich údolí hrozí zkáza a naprosto nepravděpodobná sestava musí rychle povýšit na hrdiny a najít záchranu. Cestou se k nim přidá muréna stejně hladová jako osamocená a dohromady objeví vodní svět, o kterém neměli ani ponětí. Čekají je rybí zombies, zpěvačka na Titanicu, zaplavená Broadway nebo chladná Arktida. Když je všude voda, to největší dobrodružství je mokré!
    Film bude uveden v českém znění.
    Vstupné: 110,-Kč / 92 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Pátek 26. května / 17.30 hodin
ŠPUNTI NA VODĚ – 2D

  • ČR / Rodinná / Komedie / České znění /
    Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků.
    Hrají: Hynek Čermák, Anna Polívková, Tatiana Vilhelmová, Jiří Langmajer ...
    Vstupné: 120,-Kč / 83 minut / zvuk DD 5.1 / MP/

Pátek 26. května / 20.00 hodin
PIRÁTI Z KARIBIKU: SALAZAROVA POMSTA – 3D

  • USA / Dobrodružný / Akční / Fantasy / Komedie / Český dabing /
    V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit.
    Hrají: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Javier Bardem ...
    Vstupné: 140,-Kč / 120 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Sobota 27. května / 17.30 hodin
PIRÁTI Z KARIBIKU: SALAZAROVA POMSTA – 3D

  • USA / Dobrodružný / Akční / Fantasy / Komedie / Český dabing /
    V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit.
    Hrají: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Javier Bardem ...
    Vstupné: 140,-Kč / 120 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Sobota 27. května / 20.00 hodin
ZAHRADNICTVÍ: RODINNÝ PŘÍTEL – 2D

  • ČR / Drama / České znění /
    Filmová trilogie ZAHRADNICTVÍ se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky. Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů.
    Hrají: Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Jiří Macháček, Martin Finger ...
    Vstupné: 110,-Kč / 97 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Neděle 28. května / 15.00 hodin
MIMI ŠÉF – 3D

  • USA / Rodinný / Animovaný / Český dabing /
    Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne.
    Film bude uveden s českým dabingem.
    Vstupné: dospělí 140,- / děti 120,-Kč / 97 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

 

Pátek 5. května / 17.30 hodin

STRÁŽCI GALAXIE VOL. 2 – 3D

USA /Akční / Komedie / Sci-Fi / Český dabing /.

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel.

Hrají: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper …

Vstupné: 140,-Kč / 136 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/380161-strazci-galaxie-vol-2/videa/

Pátek 5. května / 20.00 hodin

ZAHRADNICTVÍ: RODINNÝ PŘÍTEL – 2D

ČR / Drama / České znění /

Filmová trilogie ZAHRADNICTVÍ se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky. Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů.

Hrají: Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Jiří Macháček, Martin Finger 

Vstupné: 120,-Kč / 97 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/441461-zahradnictvi-rodinny-pritel/videa/   

Neděle 7. května / 15.00 hodin

ŠMOULOVÉ: ZAPOMENUTÁ VESNICE – 2D

USA / Animovaný / Rodinný / Český dabing /.

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie.

Film bude uveden s českým dabingem.                                                                

Vstupné: 100,-Kč / 88 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/318363-smoulove-zapomenuta-vesnice/videa/

Středa 10. května / 18.30 hodin

MOLDAVSKÁ DRÁHA A FLÁJSKÝ PLAVEBNÍ KANÁL – 2D

ČR / Dokument / České znění /

Horská železniční trať z Mostu přes Dubí a Moldavu do Freibergu byla vystavěna před více než 130 lety pro dopravu severočeského hnědého uhlí, ale už brzo si ji oblíbili turisté nejen z Teplicka a Mostecka. Trať známá také jako „Teplický Semmering“ patří k technickým a historickým unikátům našeho kraje. Podobně významný byl před staletími i flájský plavební kanál. Obě tyto stavby směřovaly z Čech ke „stříbrnému“ městu Freiberg. Dokumenty poodhalují poutavou formou zapomenuté příběhy těchto dvou staveb. Dokument bude uveden v Digitálním kině v Bílině kině  den vernisáže výstavy ČESKOJIŘETINSKÉHO SPOLKU PRO OŽIVENÍ KRUŠNOHOŘÍ.

Film bude uveden v českém znění.

Vstupné: 80,-Kč / senioři 60,-Kč / 64 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Videoukázka: https://youtu.be/g8zsWbqPNEE

Pátek 12. května / 17.30 hodin

ŠPUNTI NA VODĚ – 2D

ČR / Rodinná / Komedie / České znění /

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků.

Hrají: Hynek Čermák, Anna Polívková, Tatiana Vilhelmová, Jiří Langmajer …

Vstupné: 120,-Kč / 83 minut / zvuk DD 5.1 / MP/

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/441485-spunti-na-vode/videa/

Pátek 12. května / 20.00 hodin

KRÁL ARTUŠ: LEGENDA O MEČI – 3D

Velká Británie / Austrálie / Akční / Dobrodružný / Drama / Fantasy / České titulky /

Když je ještě v Artušově dětství zavražděn jeho otec, zmocní se koruny Artušův strýc Vortigern (Jude Law). Artuš, oloupený o následnické právo prvorozeného syna, vůbec netuší, kdo ve skutečnosti je, vyrůstá v tvrdém prostředí městských uliček. Když se mu ale podaří vytáhnout meč z kamene, obrátí se mu život vzhůru nohama a musí vzít na vědomí svůj skutečný původ.

Hrají: Charlie Hunnam, Jude Law, Àstrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou …

Vstupné: 140,-Kč / 126 minut / zvuk DD 5.1 / P- 12 let /

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/371615-kral-artus-legenda-o-meci/videa/

Sobota 13. května / 17.30 hodin

STRÁŽCI GALAXIE VOL. 2 – 3D

USA /Akční / Komedie / Sci-Fi / Český dabing /.

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel.

Hrají: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper …

Vstupné: 140,-Kč / 136 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/380161-strazci-galaxie-vol-2/videa/

Sobota 13. května / 20.00 hodin

ZAHRADNICTVÍ: RODINNÝ PŘÍTEL – 2D

ČR / Drama / České znění /

Filmová trilogie ZAHRADNICTVÍ se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky. Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů.

Hrají: Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Jiří Macháček, Martin Finger 

Vstupné: 120,-Kč / 97 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/441461-zahradnictvi-rodinny-pritel/videa/

Neděle 14. května / 15.00 hodin

MOLDAVSKÁ DRÁHA A FLÁJSKÝ PLAVEBNÍ KANÁL – 2D

ČR / Dokument / České znění /

Horská železniční trať z Mostu přes Dubí a Moldavu do Freibergu byla vystavěna před více než 130 lety pro dopravu severočeského hnědého uhlí, ale už brzo si ji oblíbili turisté nejen z Teplicka a Mostecka. Trať známá také jako „Teplický Semmering“ patří k technickým a historickým unikátům našeho kraje. Podobně významný byl před staletími i flájský plavební kanál. Obě tyto stavby směřovaly z Čech ke „stříbrnému“ městu Freiberg. Dokumenty poodhalují poutavou formou zapomenuté příběhy těchto dvou staveb.

Film bude uveden v českém znění.

Vstupné: 80,-Kč / senioři 60,-Kč / 64 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Videoukázka: https://youtu.be/g8zsWbqPNEE

Pátek 19. května / 17.30 hodin

KRÁSKA A ZVÍŘE – 3D

USA / Rodinný / Fantasy / Muzikál / Romantický / Český dabing /

V hrané adaptaci animované klasiky Kráska a zvíře společnosti Disney, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec, velkolepým způsobem ožívají příběh a postavy, které diváci znají a zbožňují. Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince.

Hrají: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Emma Thompson…

Vstupné: 130,-Kč / 97 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/404249-kraska-a-zvire/videa/    

Pátek 19. května / 20.00 hodin

VETŘELEC: COVENANT – 2D

USA/ Sci-Fi / Thriller / Akční / Horor/ České titulky /

Ridley Scott se vrací do vesmíru, který stvořil ve své kultovní sérii Vetřelec. Vetřelec: Covenant je novou kapitolou, ve které posádka vesmírné lodi Covenant směřuje na vzdálenou planetu na druhé straně galaxie, která se zdá být neobjeveným rájem. Ve skutečnosti ale skrývá nebezpečí, které si nikdo z členů posádky nedokázal představit.

Hrají: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Noomi Rapace…

Vstupné: 130,-Kč / 124 minut / zvuk DD 5.1 / P-15 let/

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/322881-vetrelec-covenant/videa/

Sobota 20. května / 17.30 hodin

KRÁL ARTUŠ: LEGENDA O MEČI – 3D

Velká Británie / Austrálie / Akční / Dobrodružný / Drama / Fantasy / České titulky /

Když je ještě v Artušově dětství zavražděn jeho otec, zmocní se koruny Artušův strýc Vortigern (Jude Law). Artuš, oloupený o následnické právo prvorozeného syna, vůbec netuší, kdo ve skutečnosti je, vyrůstá v tvrdém prostředí městských uliček. Když se mu ale podaří vytáhnout meč z kamene, obrátí se mu život vzhůru nohama a musí vzít na vědomí svůj skutečný původ.

Hrají: Charlie Hunnam, Jude Law, Àstrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou …

Vstupné: 140,-Kč / 126 minut / zvuk DD 5.1 / P- 12 let /

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/371615-kral-artus-legenda-o-meci/videa/    

Sobota 20. května / 20.00 hodin

THE CIRCLE – 2D

USA / Spojené arabské emiráty/ Drama / Sci-fi / Thriller / České titulky /

Svět bez hladu. Svět bez válek. Svět bez nemocí. Neomezené možnosti. V úchvatné a největší high-tech společnosti The Circle neexistuje problém, který by nebylo možné vyřešit. Její technologie mají moc doslova změnit svět. Právě sem, do zaměstnání snů, nastupuje mladá a ambiciózní dívka Mae (Emma Watson). SDÍLET ZNAMENÁ STARAT SE. Šéf a zakladatel (Tom Hanks) společnosti je vizionář, který vybudoval v Circle ráj na Zemi a který touží po dokonalém světě. Jeho receptem na pokrok a na šťastné a spokojené lidstvo je svět bez tajemství, naprostá otevřenost a transparentnost všech lidí, sdílení . . . a sledování. CHOVÁŠ SE HŮŘ NEBO LÍP, KDYŽ TĚ NĚKDO SLEDUJE? Mae je obklopená vymoženostmi supermoderní společnosti. Ohromena ideály a vzájemností se na návrh samotného šéfa Circle zapojí do experimentu, který by štěstí a pokrok v Circle mohl rozšířit do celého světa. Současně s tím začne potkávat tajemného muže. Stane se její nový život pohádkovým snem nebo dostane příchuť hororové noční můry? Bude mít kruh, do něhož vstoupila, cestu ven? KDO MÁ TAJEMSTVÍ, LŽE.

Hrají: Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Patton Oswalt …

Vstupné: 110,-Kč / 90 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/54325-the-circle/videa/

Neděle 21. května / 15.00 hodin

PŘÍŠERKY POD HLADINOU – 2D

USA/ Animovaná komedie / Český dabing /

Animovaná komedie Příšerky pod hladinou přinese podvodní zábavu na více, než jeden nádech. Zemi zaplavily nekonečné oceány, lidstvo se odstěhovalo o dům dál a veškerý život na dokonale modré planetě obstarávají roztodivní tvorové z hlubin. V jednom podmořském údolí žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Alice a nemotorný mořský ďas Evo. Tři kamarádi znamená taky třikrát více průšvihů, ten poslední je ale opravdu kolosální. Jejich údolí hrozí zkáza a naprosto nepravděpodobná sestava musí rychle povýšit na hrdiny a najít záchranu. Cestou se k nim přidá muréna stejně hladová jako osamocená a dohromady objeví vodní svět, o kterém neměli ani ponětí. Čekají je rybí zombies, zpěvačka na Titanicu, zaplavená Broadway nebo chladná Arktida. Když je všude voda, to největší dobrodružství je mokré!

Film bude uveden v českém znění.

Vstupné: 110,-Kč / 92 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/501081-priserky-pod-hladinou/galerie/?type=1

 

Pátek 26. května / 17.30 hodin

ŠPUNTI NA VODĚ – 2D

ČR / Rodinná / Komedie / České znění /

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků.

Hrají: Hynek Čermák, Anna Polívková, Tatiana Vilhelmová, Jiří Langmajer …

Vstupné: 120,-Kč / 83 minut / zvuk DD 5.1 / MP/

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/441485-spunti-na-vode/videa/

Pátek 26. května / 20.00 hodin

PIRÁTI Z KARIBIKU: SALAZAROVA POMSTA – 3D

USA / Dobrodružný / Akční / Fantasy / Komedie / Český dabing /

V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit.

Hrají: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Javier Bardem …

Vstupné: 140,-Kč / 120 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Videoukázka:

http://www.csfd.cz/film/290818-pirati-z-karibiku-salazarova-pomsta/videa/

Sobota 27. května / 17.30 hodin

PIRÁTI Z KARIBIKU: SALAZAROVA POMSTA – 3D

USA / Dobrodružný / Akční / Fantasy / Komedie / Český dabing /

V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit.

Hrají: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Javier Bardem …

Vstupné: 140,-Kč / 120 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Videoukázka:

http://www.csfd.cz/film/290818-pirati-z-karibiku-salazarova-pomsta/videa/

Sobota 27. května / 20.00 hodin

ZAHRADNICTVÍ: RODINNÝ PŘÍTEL – 2D

ČR / Drama / České znění /

Filmová trilogie ZAHRADNICTVÍ se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky. Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů.

Hrají: Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Jiří Macháček, Martin Finger …

Vstupné: 110,-Kč / 97 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let/

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/441461-zahradnictvi-rodinny-pritel/videa/

                                                                                                                               

Neděle 28. května / 15.00 hodin

MIMI ŠÉF – 3D

USA / Rodinný / Animovaný / Český dabing /

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne.

Film bude uveden s českým dabingem.

Vstupné: dospělí 140,- / děti 120,-Kč / 97 minut / zvuk DD 5.1 / MP /

Videoukázka: http://www.csfd.cz/film/378899-mimi-sef/videa/

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru