ICE ARÉNA u Olympie je otevřená i přes vánoční svátky
Ice Aréna v Teplicích.
Co se chystá

Teplice - Čekání na Ježíška je pro děti vždy dost dlouhé. Zajděte si s nimi na Štědrý den zabruslit k obchodnímu centru Olympia. ICE ARÉNA je 24. prosince otevřená v čase 8:30 – 14:00 hod, brusle si tam můžete půjčit.

Veřejné bruslení v ICE ARÉNĚ je možné i přes oba vánoční svátky, dokonce i na Nový rok a na Silvestra. Kompletní vánoční otevírací dobu najdete zde.

Vstupné na led je 40 Kč, cena za zapůjčení 1 párů bruslí je 50 Kč. Stáhněte si zdarma aplikaci ICE-TEC, kde zjistíte všechny provozní informace a uvidíte na ICE ARÉNU přes online kameru.

Až se vybruslíte, můžete se s dětmi ohřát v novém dětském světě CIRKUS PARK. Ten má otevřeno na druhý svátek vánoční, na Silvestra i na Nový rok. Časově neomezené vstupné ve sváteční dny je 180 Kč/dítě, 50 Kč/dospělý. Více informací najdete na www.cirkuspark.cz.

1812icearena2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru