Před Filipojakubskou nocí projede Dubím čarodějnický vůz s Lexikonou
Divadlo V Pytli. Ilustrační foto
Co se chystá

Dubí – Těšili jste se na čarodějnice? Je to jedna z akcí, která pasuje k vašemu naturelu a přirostla vám k duši? Pokud bydlíte v Dubí, pak o ní ani letos tak docela přijít nemusíte. Hrobské Divadlo V Pytli připravilo na čtvrtek 30. dubna Čarodějnickou jízdu právě do Dubí. V době od 14 do 17 hodin projede městem čarodějný vůz naložený hudbou, kejklíři, čarodějnicemi a kouzly.

Výpravu tentokrát povede hlavní čarodějnice Lexikóna, která podle principála Petra Stolaře zkontroluje připravenost místních na Filipojakubskou noc. Divadlo V Pytli bude mít připravené pro Dubské drobné odměny, které najdou na okně, na plotě nebo v zahradě ti, kdo vůz uvítají stylově.

Svoji připravenost tak mohou předvést ženy samotné, které vyjdou na práh domu v odpovídajícím ustrojení, případně ty méně smělé mohou nechat někde viditelně pověšenou, zapíchnutou nebo přilepenou čarodějnici, kterou vytvořily.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru