Nenechte si ujít víkend otevřených zahrad: Komunitní zahrada Sokolí hnízdo zve na prohlídku
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice - U příležitosti Víkendu otevřených zahrad mají lidé možnost podívat se do komunitní zahrady Sokolí hnízdo v areálu TJ Sokol Trnovany v Teplicích.

V komunitní zahradu se toto zanedbané místo začalo měnit zhruba před čtyřmi lety. Proměny si návštěvníci budou moct prohlédnout na vystavených fotografiích. Zároveň se seznámí i s dalšími plány u Sokolovny a můžou posbírat inspiraci třeba pro vznik další komunitní zahrady ve městě.

Zájemci o prohlídku s sebou nemusí nosit ani svačinu, zahradníci mají přichystané menší občerstvení s možností připravit si limonádu ze sirupu z vypěstovaných bylin. Další možností je opékání buřtů, pokud si je zájemci přinesou.

Dobrovolníci, kterým se bude chtít, můžou pomoct třeba s odstraněním plevele nebo s jinou drobnější prací.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru