OBRAZEM: Výstava historických armádních vozidel a vojenské techniky letos nabízí zajímavé exponáty
Výstavu historických vozidel můžete vidět ještě v neděli.
Co se chystá

Osek – Letošní, v pořadí už třetí ročník výstavy vojenské historické techniky na Lukách v Oseku, nabídl zajímavé technické exponáty a přilákal opět velký počet návštěvníků. A to i přesto, že se v areálu oseckého kláštera konala souběžně akce Rozloučení s létem, která trumfovala hudbou, množstvím stánků s občerstvením a pouťovými atrakcemi.

Vzhledem ke konání dvou akcí současně, bylo ve městě parkování problematické. Ulice byly přecpané auty, protože do města zamířilo i velké množství přespolních návštěvníků. Dobře zvolili ti, kteří na Luka přijeli z druhé strany. Ve výstavním areálu byl k dispozici občerstvovací stánek a posezení. Děti si mohli na některá z vozidel dokonce vylézt a prohlédnout zblízka.

Pokud jste se na výstavu v sobotu nedostali, můžete to ještě napravit v neděli, kdy bude možné exponáty zhlédnout od 9 do 15 hodin.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru