Ve středu se můžete v Duchcově přenést do zlaté éry Semaforu
Koncert se bude konat u rybníka Barbora v Duchcově
Co se chystá

Duchcov – V rámci projektu Letní tóny Duchcova se milovníci swingu a zlaté éry Semaforu mohou přenést o několik let zpátky. Kulturní centrum Duchcov připravilo na středu 25. srpna, od 19 hodin, hudební show s názvem Koncert v barvách Semaforu. Ta nabídne nejlepší hudební skladby z tvorby Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra.

Akce se koná na letní scéně u rybníku Barbora v Duchcově. Na pódiu se divákům představí Petr Macháček a Dáša Zázvůrková v doprovodu jazzové kapely Jakub Šafr Trio. Oba jmenované protagonisty možná znáte z Dobře placené procházky, kterou uvedlo Národní divadlo v režii Miloše Formana. Na programu středečního večera budou skladby z uvedeného muzikálu a z dalších dvou, kterými jsou Kdyby tisíc klarinetů a Zločin v šantánu.

2308tpikkz2

Na letní scéně u Barbory tak zazní dnes už zlidovělé písničky, mezi kterými nebude chybět Tereza, Pramínek vlasů, V opeře, Tak abyste to věděla, Kolena a další. Vstupenky seženete levněji, když to stihnete, v předprodeji na stránkách kulturního centra nebo pak přímo na místě, kdy si pár korun připlatíte.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru