Mezzosopranistka Andrea Kalivodová zazpívá v kostele sv. Apolináře
Foto: Kostel sv. Apolináře v Modlanech
Co se chystá

Modlany – V rámci akce Vánoční Modlansko, pořádané Obcí Modlany, vystoupí na 4. adventním koncertu v neděli 19. prosince operní pěvkyně Andrea Kalivodová. Koncert přední české mezzosopranistky a sólistky Národního divadla Praha se uskuteční v modlanském kostele sv. Apolináře a začne v 16 hodin.

Podporující vstupné je ve výši 100 korun a návštěvníci jeho prostřednictvím přispějí na podporu Domova důchodců Bystřany. Konkrétně na pohybový program EXDASE. Ten je určený pro seniory se specifickými potřebami, zaměřený na postižení Alzheimerovou chorobou či na seniory handicapované, upoutané na invalidní vozík i jinak zdravotně postižené.

Propojení kvalitního uměleckého zážitku a pocitu z pomoci dobré věci, nese ostatně i slogan celé akce Vánoční Modlansko: Bavíme se, ale pomáháme. Vstupenky na koncert se budou prodávat před akcí přímo na místě a je samozřejmě možné přispět částkou vyšší. Výtěžek z celého projektu Vánoční Modlansko bude předaný ředitelce Domova důchodců v Bystřanech při závěrečném koncertu druhou lednovou neděli.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru