Hrajete nohejbal? Přihlaste se včas do turnaje
Foto: Turnaj se uskuteční na parkovišti pod Bouřňákem
Co se chystá

Mikulov – V Mikulově se každý rok v létě koná tradiční turnaj nohejbalových družstev Mikulov open. Letos proběhne už 13. ročník. Zájemci mají možnost podat přihlášku ještě do konce července. Tradiční sportovní akce, kterou pořádá Klub přátel nohejbalu pod záštitou Obce Mikulov, se uskuteční v sobotu 13. srpna přímo na parkovišti u rybníka pod Bouřňákem v Mikulově.

Začátek turnaje je v 9 hodin a pořadatelé odhadují délku celé akce na cca 8 hodin. Turnaje se mohou zúčastnit tříčlenná družstva bez rozdílu věku. Pokud stihnou poslat přihlášku a zaplatit startovné do konce července, uhradí 400 korun. Přímo na místě, v den konání turnaje, bude startovné o padesátikorunu dražší.

Na programu turnaje Mikulov open je kromě nohejbalových zápasů také zábava, občerstvení a připravené jsou i pěkné ceny. Zájemci se mohou přihlašovat telefonicky na čísle 722 723 402 nebo na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru