CHYSTÁ SE: 6. ročník závodu ve skoku na lyžích a severské kombinaci žáků v Oseku
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Osek - Již tento víkend se v Oseku konají republikové kontrolní závody ve skoku na lyžích a severské kombinaci žactva. Přijďte se podívat a podpořit místní mladé talenty.

Pořadatelem závodů, které se zde konají již šestým rokem, je Lyžařský klub Osek. Sportovní akce začíná v sobotu v 10 hodin. Skákat se bude na skokanských můstcích K6, K13, K30 a K40. Od 16.30 bude na programu běh na lyžích. V neděli se začíná skákat už v 9 hodin, opět na stejných můstcích.

Občerstvení pro tuto akci zajistilo hnutí Sport a zdraví pro Osek a na sobotní večer je naplánován i hudební program. Svou hudbou zpestří návštěvníkům i sportovcům pobyt místní osecké kapely Synchronicita, Malé Divy a Beating Mash.

Vstupné je dobrovolné, tak neváhejte dorazit!

1609osekskoky2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru