Foto: Sportovní fesťáček, OC Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice - Obchodní centrum Olympia Teplice pořádá v sobotu 7. září 2024 od 13:00 hod. již 9. ročník rodinného festivalu Sportovní fesťáček. Návštěvníkům se představí více jak 25 sportovních klubů z Teplic a okolí, které nabízí sportovní kroužky pro děti.

V obchodním centru Olympia Teplice se představí ty nejlepší sportovní kluby z města i okolí. Nebudou chybět světově úspěšné BASTA CHEERLEADERS, Taejang Dojang, FK Teplice, Basket klub Teplice, Florbal, DDM Ústí nad Labem, Klub sportovního šermu, Gymnastika Teplice, Aerobic Karly Urbanové, Karate Teplice i Krupka a spousta dalších.

Foto: Sportovní fesťáček, OC Olympia Teplice

Návštěvníci se můžou těšit na Sportovní stezku plnou dárků a odměn a také na vystoupení a autogramiádu Timmyho Whita, zpěváka, skladatele a textaře. Festivalem bude provázet známý televizní a rozhlasový moderátor a taky člen kapely LUNETIC Aleš Lehký.

Součástí festivalu bude dobročinná sbírka pro KLOKÁNEK Teplice, do které mohou návštěvníci darovat nositelné sportovní oblečení a obuv pro děti i dospělé, brýle, pomůcky na koupání, plavky, sportovní potřeby a tašky, vybavení na kempování, zdravotnické nebo hygienické potřeby.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru