Policisté zachraňovali sebevraha. Lehl si na koleje, pak dostal před vlakem strach
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - V noci na pátek zachraňovali policisté z teplického oddělení hlídkové služby muže, který před půlnocí zavolal na tísňovou linku, že chce spáchat sebevraždu.

"Osmadvacetiletý muž zavolal na linku 158, že se chtěl zabít a lehl si na koleje, když ale uslyšel z velké dálky vlak, dostal strach o život a vše si rozmyslel. Vzhledem k tomu, že byl značně opilý a měl na noze sádru, se ale sám nedokázal z kolejí, kde ležel, zvednout," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policisté během chvilky přijeli na označené místo a muže, který měl v dechu 1,8 promile alkoholu, dostali mimo kolejiště, následně byl převezen na vyšetření do nemocnice. "Vše může mít ještě dohru ve správním řízení, zachráněnému sebevrahovi hrozí za porušení zákona o dráhách až desetitisícová pokuta," dodal policista.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru