Dealery pervitinu zadržela zásahovka, u jednoho našli při domovní prohlídce zbraň
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Před několika dny si zásahová jednotka přišla pro dva muže, kteří jsou podezřelí z výroby a distribuce pervitinu. Operativci teplického toxi týmu získali poznatky, že 24letý muž vyrábí drogy, které pak dále prodává dalším osobám.

Drogy měl mimo jiné prodávat i 29letému muži, který pervitin dále distribuuje narkomanům. "Podle informací, které kriminalisté získali, mohli mít u sebe podezřelí nelegálně držené střelné zbraně nezjištěného typu, proto vlastní zadržení provedli policisté ze zásahové jednotky. Starší muž byl zadržen v Proseticích, jeho komplic o několik hodin později v Řetenicích," sdělil mluvčí policistů na Teplicku Daniel Vítek.

Při domovní prohlídce u mladšího podezřelého byla nalezena zbraň vzhledem odpovídající revolveru, jednalo se o poplašnou pistoli.

Jak „vařič“ pervitinu, tak i jeho odběratel byli obviněni z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. "Zatímco mladší muž je vyšetřován na svobodě, starší obviněný, který už byl za prodej drog i ve vězení, bude na soud čekat ve vazbě," uvedl Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru