V Bílině se budou měnit jízdní řády MHD. Chtěli to sami cestující
Ilustrační foto. Zdroj: město Jirkov
Teplice

Bílina - Spoje městské hromadné dopravy v Bílině budou jezdit o deset minut dříve. O změně jízdních řádů rozhodli cestující v internetové anketě.

Téměř sedmdesát procent hlasujících souhlasilo s tímto posunutím jízdních řádů. Je totiž výhodné pro cestující, autobusy tak konečně začnou navazovat na vlakové spoje. “Anketu jsme vyhlásili na základě množících se žádostí o změnu času v jízdním řádu. Podle nového harmonogramu budou autobusové spoje MHD lépe navazovat na vlakové,” vysvětlil vedoucí odboru dopravy Oldřich Jedlička. Nový jízdní řád by měl začít platit od září. Cestující budou o všech změnách včas informováni.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru