Lékaři vyšetřili v nákupním centru na tři sta lidí
Na preventivní vyšetření se stály v obchodním centru fronty. Zdroj: facebook / Hornická nemocnice s poliklinikou Bílina
Teplice

Teplice – Dny pro zdraví v obchoním centru Olympia měly úspěch. Rukama lékařů bílinské Hornické nemocnice, kteří zde prováděli preventivní vyšetření, prošlo za dva dny na tři sta klientů.

Dny pro zdraví se konaly v Olympii 28.-29. dubna. Své stanoviště tady měli i lékaři z Hornické nemocnice. Návštěvníci si u nich mohli zdarma nechat změřit glykémii v krvi, zkontrolovat pigmentové névy digitálním dermatoskopem a změřit krevní tlak.

Lidé této možnosti využili, rukama lékařů prošli klienti nejen z Teplic, ale i Bíliny, Loun, Litoměřic, Ústí nad Labem, Oseka a Krupky. První odpoledne bylo vyšetřeno zhruba 100 klientů a druhý den kolem 170 lidí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru