REKLAMA
V Bílině si připomněli konec války
Pietní akt na městském hřbitově. Zdroj: facebook/město Bílina
Teplice

Bílina - Již 72 let uplynulo od skončení druhé světové války a právě při této příležitosti položil starosta města Bíliny Oldřich Bubeníček a místostarostky Veronika Horová a Zuzana Bařtipánová věnec k památníku padlých na městském hřbitově.

“Nezapomínejme na všechny, kteří zahynuli, a važme si toho, že žijeme v míru,” vyzval v proslovu starosta s tím, že se v okolí města nacházelo několik zajateckých táborů, v nichž zemřelo mnoho lidí.

Pietního aktu se kromě vedení města a hostů zúčastnily děti z Mateřské školy Za Chlumem a žáci základních škol Aléská a Lidická. Všichni k památníku položili květinu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru