REKLAMA
Novinka na Májovém jarmarku v Bílině. Na Kyselku vás letos odveze vláček!
Na Kyselku se letos poprvé budete moci svézt výletním vláčkem. Zdroj: www.vyletnivlacek.cz
Teplice

Bílina – Chystáte se v sobotu 6. května na Májový jarmark v Bílině? Letos se nově budete moci svézt na Kyselku výletním vláčkem. Jezdit bude až do půl šesté odpoledne.

Vláček bude mít zastávku na náměstí před budovou základní umělecké školy a přímo v areálu Kyselky. Z náměstí vyjede poprvé v 10 hodin a v půlhodinových intervalech bude jezdit až do 17.30 hodin. V opačném směru vyjede v 10.15 a poslední cestující na náměstí přiveze v 17.45 hodin. Standardní jízdné je 20 korun, snížené 10 korun.

Na tradičním Májovém jarmarku zazpívá tentokrát například Ewa Farna nebo Pavel Callta. Celým areálem bude znít hudba, a to různých žánrů, aby si každý přišel na své. Před restaurací U Kádi bude dechovka, v letním kině moderní styly a u altánu si návštěvníci budou moci poslechnout klavíristu. Pro děti je přichystaný program na Růžovém paloučku a za altánem i velmi oblíbené kolotoče.

Celý program bílinského Májového jarmarku najdete zde:

{article title="Farná, Callta, Katapult. Chystá se Májový jarmark na Kyselce v Bílině"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru