Přestanov - Smrtelná nehoda dnes v podvečer zkomplikovala dopravu mezi Přestanovem a Teplicemi, když dosud z nezjištěných příčin vylétlo osobní vozidlo ze silnice a skončilo na střeše jen pár desítek metrů za obcí Přestanov. V havarovaném autě zemřel na místě 66letý muž. Těžce zraněnou 47letou ženu převezli záchranáři do nemocnice. Tragickou nehodu redakci potvrdila krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

 

Dopravní policisté zatím zjišťují, kdo automobil řídil. Jestli muž nebo žena. Jasno úplně není ani to jestli osádka havarovaného auta byla připoutaná bezpečnostními pásy. S největší pravděpodobností ale automobil ve vysoké rychosti vjel do obrovské kaluže vody na vozovce a neovladatelné vozidlo po smyku vylétlo ze silnice a skončilo v travnaté části, kde se převrátilo na střechu a setrvačností urazilo ještě několik desítek metrů.

Automobil cestou přerazil i několik stromů. Policisté komunikaci na několik hodin uzavřeli a dopravu vedli přes Krupku.

VIDEOREPORTÁŽ Z NEHODY:

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru