Teplice/Děčín /AKTUALIZACE K 9. 6. 2016 - PÁTRÁNÍ JIŽ BYLO STAŽENO/ Tepličtí policisté ve spolupráci s děčínskými kolegy pátrají od poloviny loňského července po šestadvacetiletém muži z Teplicka, na kterého vydal Okresní soud Děčín příkaz k dodání do výkonu trestu pro majetkovou trestnou činnost. V rámci pátrání po hledaném muži se policistům podařilo zjistit, že by se měl v těchto dnech pohybovat v okolí Rumburku.

Podle děčínské policejní mluvčí Petry Trypesové jde o šestadvacetiletého K. H. z Teplic. Je vysoký 175 až 180 centimetrů, štíhlé postavy, hnědých očí.

"V době posledního výskytu měl hledaný muž krátce střižené hnědé vlasy. Vzhled odpovídá uvedenému věku," podotkla děčínská polciejní mlučí Trypesová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru