Dubí - Strážníci z Dubí uspořádali pro děti z Mateřské školky Křemílek v Dubí besedu týkající se bezpečí doma i na ulici. Na jaké nebezpečné věci mohou doma děti narazit, jak se v tomto případě zachovat. Strážníci děti rovněž upozornili na nebezpečí, které na ně může číhat na ulici. 

 

Foto z besedy s předškoláky  MP Dubí.

Hlídka městské policie varovala předškoláky i injekční stříkačky, které se často válejí na zemi, nebezpečné opuštěné domy, ale zároveň je zde nebezpečný i kontakt s cizími lidmi.

Děti svou znalostí uvedené problematiky strážníky velice mile překvapily a z tohoto důvodu jim strážník MP Dub Ota Rössler slavnostně předal diplom za prokázané vědomosti v rámci bezpečí doma i na ulici, s pravým (dětským) policejním razítkem. Zároveň každé dítě dostalo i malou pozornost,  a to reflexní přívěsek.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru