Moldava - Zátah proti dealerům drog provedli kriminalisté z teplického TOXI týmu na tržnici na Moldavě v Krušných horách zásah. V uplynulých týdnech totiž zdokumentovali prodej pervitinu cizímu státnímu příslušníkovi, který za více jak 200 gramů drogy zaplatil pět tisíc eur.

Drogy schované v hromadě dřeva. Foto: Policie ČR

"Ve spolupráci se zásahovou jednotkou a pracovníky Celního úřadu pro Ústecký kraj pak v sobotu odpoledne provedli prohlídku tržnice, kde zadrželi dvanáct Asiatů. Kromě pervitinu, který měl skončit v sousedním Německu, policisté zajistili i finanční hotovost a téměř 130 gramů sušeného konopí," informoval ve středu mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Dva zadržení muži ve věku 32 a 40 let byli následně obviněni z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. "Oba obvinění budou na soud čekat ve vazební věznici, v případě uznání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na deset let," dodal Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru