Teplicko - Pátrání po klientovi z ubytovacího zařízení s pečovatelskou službou v katastru Hrobčic skončilo. Nezvěstný byl od středy, nalezen byl včera. Dehydrovaný, ale živý. Skončil v nemocnici.

Dva muži ve věku 61 a 70 let odešli na procházku a do doby oznámení se nevrátili. Mladší pohřešovaný byl navíc podle personálu nemocný, a pokud by si nevzal předepsané léky, hrozily mu vážné zdravotní komplikace. S ohledem na zjištěné skutečnosti byla zorganizována pátrací akce po pohřešovaných, do které se kromě policistů Územního odboru Teplice zapojili i kolegové ze Speciální pořádkové jednotky. S ohledem na zdravotní stav jednoho z pohřešovaných byl přivolán i vrtulník Letecké služby Policie ČR. Přibližně po třech hodinách se podařilo vypátrat pohřešovaného, u kterého hrozily zdravotní komplikace, naštěstí byl v pořádku.

Pátrání ukončili policisté také po druhém muži. "Pohřešovaný byl včera v odpoledních hodinách nalezen dalším z klientů v zalesněné části areálu, dehydrovaný muž byl převezen na ošetření do nemocnice," informoval v pátek mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru