REKLAMA

Sobědruhy - Smutnou událost řeší teplická policie. Pro neobvyklou sebevraždu se totiž rozhodl 74letý muž ze Sobědruh na Teplicku. Skoncovat se životem se rozhodl hned dvojím způsobem, a to oběšením i zastřelením. Nejprve si na stromě své zahrady uvázal provaz kolem krku a poté si vložil do úst zbraň a vystřelil. Tragickou událost potvrdila mluvčí policie Ludmila Světláková.

 

Pohřební služba odváží tělo zemřelého. Ilustrační snímek: Jan Vraný

Policisté pouze podotkli, že teplická kriminálka vyšetřuje tragické úmrtí staršího muže na Teplicku, na jeho smrti se s největší pravděpodobností nepodílela žádná cizí osoba. "Způsob úmrtí ani důvody nebudeme blíže specifikovat," uvedla policistka.

Vzhledem k věku zemřelého muže šlo s největší pravděpodobností o zdravotní problémy, které muže dohnaly k sebevražednému činu.. 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru