Oldřichov - Smrtí skončilo dnes koupání na oldřichovské Barboře pro sedmatřicetiletého muže. Podle svědků se mu při plavání udělalo nevolno. Muž údajně stačil s vypětím všech sil ještě doplavat na břeh, kde doslova padl. K muži bez známek života přispěchali na pomoc plavčíci i přivolaná osádka záchranné služby. Lékař posléze už jen mohl konstatovat smrt. S největší pravděpodobností měl muž srdeční problémy.

 

Ilustrační snímek pohřební služby. Foto: Jan Vraný

Podle některých svědků se totiž muž začal topit několik desítek metů od břehu a z vody mu měl pomoci plavec na kajaku a na břeh mu měly pomoci děti na šlapadle. Tam ještě měl plavec částečně komunikovat. Oživování plavce a záchranná akce zdravotníků bohužel i tentokrát přilákala velké množství návštěvníků Barbory. Policisté proto museli kolem mrtvého muže rozprostřít plachty. Celá věc je o to tragičtější, že muž skonal údajně před očima své vlastní rodiny a dětí. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru