Lahošť - V rámci preventivních opatření k zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu uskutečnili městští policisté z Košťan dopravně bezpečnostní akci v Lahošti u Duchcova. Tento úsek je pravidelně monitorovaný, tentokráte se policisté zaměřovali na vozidla jedoucí ze směru od Duchcova na Teplice.

Kontroly v Lahošti. Foto: Martin Ulip

 

Policisté kontrolují nejen rychlost vozidel, zaměřují se i na celkový technický stav a samozřejmě i na to, zda řidiči neřídí pod vlivem alkoholu v krvi. Za nedělní dopoledne bylo zkontrolováno kolem deseti řidičů, nejčastějším prohřeškem byla vysoká rychlost v obci.

Největším hříšníkem byl dnes řidič, který projížděl Lahoští rychlosti 79 km/hod. Řidičům, kteří se dopustili přestupku za rychlou jízdu v obci, byly na místě uloženy blokové pokuty.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru