Duchcov - Strážníci Městské policie Duchcov dnes nahlašovali na tísňovou linku jako první v půl sedmé večer požár vleku s odpadem v ulici Bratří Čapků. Na místo se dostavila jednotka profesionálních hasičů z Duchcova, kterým posléze přijela na pomoc také dvě cisternová vozidla profesionálních hasičů z Teplic.

Fotokoláž ze zásahu Martin Ulip

Při příjezdu jednotky duchcovských hasičů na místo požáru byl vlek zcela v plamenech. Protože byl naložený odpadem a starými matracemi, okolí již bylo plné toxického kouře. Hasiči začali likvidovat požár jedním útočným proudem typu C smáčedlem a druhým proudem ochlazovali přilehlou zeď domu.

Přilehlá budova byla od požáru silně zakouřená, naštěstí uvnitř nebyl nikdo zraněn. Odvětrávání domu tak bylo prováděno přírodní cestou a ventilací. Podle zatím neověřených informací svědků se mělo jednat o úmyslné založení požáru. Skutečná příčina požáru je nyní v šetření hasičů a policistů z obvodního oddělení v Duchcově, kteří se celou událostí na místě zabývají. Martin Ulip, redakce / HZS Duchcov - Martin Žákavec, velitel zásahu.

VIDEO ZE ZÁSAHU: 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru