Bílina - Kuriózní zásah za sebou mají policisté z obvodního oddělení v Bílině. V sobotu dopoledne přijali oznámení, že v Hrobčicích někdo převlečený za gorilu přeskočil plot soukromé zahrady. Během chvíle bylo podobných hlášení více.

Toto není narkomanův dokonalý převlek, nýbrž skutečná gorila. Ilustrační foto: Oldřich Hájek

Během několika minut byli na místě policisté a už je kontaktovali další obyvatelé obce, že muž oblečený v černém s maskou gorily na hlavě skáče přes ploty a střechy domů a navíc je ozbrojený mačetou. "Lidé měli z muže, který hlasitě křičel a mával zbraní strach, policisté za pomoci psovoda a další hlídky „opičáka" po několik desítek minut trvající honičce po střechách a dvorcích nakonec zadrželi," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Při zkoušce na přítomnost návykových látek měl muž pozitivní test na amfetaminy, metamfetaminy a kokain, následně byl obviněn z přečinů výtržnictví, krádeže a porušování domovní svobody, za které mu hrozí až tříleté vězení, dodala teplická policie.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru